Qui som?

L'Associació Amics de Sant Pere de Figueres, és una associació cultural inscrita al Registre d'Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya (núm. inscripció 7471), i segons els seus estatuts té les següents finalitats:

a) Desenvolupar iniciatives de caire cultural que donin a conèixer les tradicions i el patrimoni cultural, històric, artístic i religiós del temple de Sant Pere de Figueres. 

b) Vetllar i promoure la conservació i manteniment del conjunt arquitectònic del temple de Sant Pere, així com les seves obres d’art, els seus orgues, i els documents escrits que s’hi conserven al seu arxiu. 

c) Promoure l’estudi, investigació i difusió de la història del temple de Sant Pere de Figueres així com de les tradicions i manifestacions religioses i culturals, vinculades a la història de la nostra ciutat.

d) Contribuir al creixement cultural de Figueres per mitjà de les activitats organitzades i realitzades des de la pròpia associació. 

e) Cooperar amb totes aquelles activitats que siguin d’interès comú, organitzades per les altres entitats del municipi i la comarca. 

Estatuts Amics de Sant Pere de Figueres


MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA 


President:
Miquel Àngel Ferrés i Fluvià

Secretari: Josep Menchón Álvarez

Tresorera: Silvia Lourdes Guiteras Pérez

Vocals: Joan Xavier Vidal i DalmauIsabel Bellveí i NegreSilvia Casamort AyatsJoan Buixò PujiulaJosep Buixò PujiulaJosep Serra Rosell, Antonia Galán MañasRosa A. Llovera Gómez.